Projecten
 

Stoomreiniging nieuwbouw woning

Voor het verwijderen van de witte uitslag op de gevel is stoomreiniging verreweg de beste oplossing. We stomen nieuwbouw woningen zoals dit woonhuis in Bakkum in opdracht van Twisk bouw.

 

Snijvoeg Mansion, Alkmaar

Nadat de winkel compleet opnieuw is ingericht, hebben wij de gevel opgeknapt door het aanbrengen van een snijvoeg.
Deze snijvoeg hebben wij aangebracht met een kant en klare snijvoegmortel voor een particuliere opdrachtgever.

 

Gevelrenovatie Zaandam

Voor deze flat in Zaandam 1800 m2 hebben wij de voegen compleet uitgehakt daarna volledig gereinigd. De schoongemaakte gevels zijn vervolgens opnieuw gevoegd. Dit alles in een tijdsbestek van 5 weken om de overlast voor de bewoners  zoveel mogelijk te beperken. Opdrachtgever metselbedrijf Bakker/Geel Ronitz. Na de werkzaamheden hebben we de galerij gestoomd zodat alles weer netjes was voor de bewoners.

 

Voegwerk Ringershof

Deze 23 appartementen Ringershof in de oude binnen stad van Alkmaar hebben wij gevoegd in opdracht van metselbedrijf Wicon/ bouwbedrijf de Nijs.

 

Voegwerk voor bollenmuseum, Limmen

Het Bollenmuseum in Limmen wordt nieuw leven ingeblazen. Het museum wordt gehuisvest in het oude schoolgebouw aan de Schoolweg in Limmen. Aan Molenaar Gevelrenovatie is de taak gegeven de gevels daarbij in ere te herstellen. Al het voegwerk is door ons uitgehakt en opnieuw aangebracht in een sierlijke knipvoeg.

 

Gevelrenovatie Emmastraat

Om de gevel van deze stadsvilla aan de Emmastraat te Alkmaar weer in originele staat te krijgen, hebben we de voorgevel uitgehakt een snijvoeg aangebracht. Bij de plint zijn alle groene stenen in de ronde erker vernieuwd. Een allesomvattende aanpak, maar het resultaat spreekt voor zich!

 

Nieuw voegwerk in traditionele stijl

Voor dit koffiehuis/ hotel te Alkmaar, aan de Gedempte Nieuwe Sloot hebben we verdiept voegwerk toegepast, wat maakt dat de gevel er uit ziet als een traditioneel Alkmaarse stadsgevel.

 

Voegwerk bijdrijfshallen

Voor 22 bedrijfshallen te IJmuiden hebben we in opdracht van bouwbedrijf Deurwaarder alle voegen aangebracht.

 

Snijvoeg

Voor deze nieuwbouw woonboerderij is  een snijvoeg aangebracht. Dit geeft de boerderij de authentiek uitstraling en staat door de mengverhouding garant voor jarenlange kwaliteit. Dit project is door ons gerealiseerd in opdracht van Stam Bouw.

 

Gevelreiniging en -herstel Dapperstraat

De gevels van 6 woningen aan de Dapperstraat te Amsterdam zijn door ons volledig in originele staat gebracht; het voegwerk is verwijdert, daarna zijn de gevels gezandstraald waarna het metselwerk is hersteld en een snijvoeg is aangebracht. Dit project is door ons in opdracht van Bam Woningbouw Alkmaar uitgevoerd.

 

Gevelherstel SNS Bank, Alkmaar

De gevel van het pand van de SNS Bank, gelegen in het centrum van Alkmaar was toe aan een opknapbeurt. Om deze weer in originele staat te krijgen hebben we de verf verwijdert. Daarna is het voegwerk is uitgehakt en met een stijlvolle snijvoeg weer aangebracht.

 

 

Gevelrenovatie Alkmaar

In samenwerking met Monumentenzorg Alkmaar hebben we voor deze bloemenzaak aan de Singel de voorgevel volledig in originele staat hersteld. De voegen zijn uitgehakt en geslepen, waarna een nieuwe snijvoeg aangebracht is.

 

Voegwerk 72 appartementen

Voor 72 appartementen en de onderliggende Vomar vestiging te Heerhugowaard hebben voegwerk aangebracht voor dit nieuwbouwproject te Oudkarspel. In opdracht van BAM Woningbouw Alkmaar.

 

Nieuwbouw voegwerk

Voor vier pakhuizen met appartementen te Zaandam is in opdracht van Bouwbedrijf Deurwaarden al het voegwerk door ons gedaan. Geheel in stijl met de pakhuizen is het voegwerk is verdiept aangebracht. Hoofdaannemer: Bam Woningbouw Alkmaar.

 

Stralen

Door zandstralen is deze gevel van een woonboerderij te Heerhugowaard weer als nieuw!