• Gevels in originele staat

     

Gevelrenovatie

De gevel geeft de eerste indruk van uw gebouw. Als u voor de keuze staat deze te herstellen, wilt u natuurlijk dat dit zorgvuldig met aandacht voor de bestaande stijl gebeurt. Daarom hebben wij voor elke gevel, van woonhuis tot monumentaal pand, een unieke aanpak. Dit maatwerk zorgt ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet met behoud van alle oorspronkelijke details. En dat verschil blijft u de komende decennia terugzien!

Door het vinden van oplossingen die naadloos aansluiten op de oorspronkelijke gevel, wordt met gebruik van traditionele materialen en gereedschappen ambachtelijk vakwerk geleverd. Zowel bij het verwijderen als bij het opnieuw aanbrengen van verschillende soorten voegwerk. Het weer zichtbaar maken van allerlei details, uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgevers geven de gevelrestauratie nou net dat beetje extra.

Geen gevel is hetzelfde en dat maakt gevelherstel tot een vak apart. Meer weten over onze specialistische aanpak en de zichtbare resultaten daarvan? Vraag hier meer info aan.

Gevelrenovatie Emmastraat