• Gevelreiniging

    Elke gevel weer als nieuw!

Gevelreiniging

Gevels zijn het hele jaar blootgesteld aan alle weerstypen. Met regenwater en wind stapelt al het vuil zich in de jaren langzaam op. Een grondige aanpak zorgt dat uw gevel er na reiniging weer als nieuw uit ziet!

Door gebruik te maken van onze geavanceerde straaltechniek, wordt de gevel zo grondig gereinigd, dat het metselwerk er daarna als nieuw uitziet. Na het stralen wordt het metselwerk afgespoeld met water onder hoge druk, om zo een nog beter resultaat te verkrijgen.

Door gebruik te maken van deze techniek, wordt het vrijkomen van stof zo veel mogelijk beperkt. Deze procedure wordt volledig milieuvriendelijk uitgevoerd, zodat de omgeving zo schoon mogelijk blijft.

Straal- en stoomtechniek

We willen graag dat uw gevel er als nieuw uit blijft zien. Vervuiling, atmosferische aanslag en andere ontsierende plekken zien wij als een uitdaging. Om uw pand niet te beschadigen is specifieke kennis nodig in combinatie met de juiste apparatuur, het juiste en minst belastende reinigingsproduct en de juiste personele inzet. Niet te behandelen delen worden zorgvuldig beschermd, zodat het resultaat altijd is wat u er van verwachtte! Wij werken met verschillende methodes zoals onze geavanceerde stoomreiniging of straalreiniging onder hoge druk.

Benieuwd hoe schoon wij uw gevel weer krijgen? Doe hier uw aanvraag