• Voegwerk

    Ook voor monumenten!

Voegen zijn er in alle soorten en maten, van stijlvolle snijvoeg tot plat en geborsteld. Voegen bepalen naast uiterlijk ook voor een belangrijk deel de duurzaamheid van de gevel. Welke type voeg uw gebouw ook heeft; plat en geborsteld, een verdiepte- of knipvoeg. Of misschien heeft u wel een monumentaal pand met een snijvoeg. Zodra het voegwerk aan vervanging toe is, is dat bij ons in vertrouwde handen. Het voegwerk laten we volledig aansluiten op de stijl van het huis en wordt op ambachtelijke wijze, duurzaam aangebracht.

Schoon en netjes werken is ons handelsmerk en daarmee proberen we elke vorm van overlast voor onze klanten te vermijden. Er gaat niets boven een schone werkplaats, waar we met grootste precisie aan mooi voegen in uw gevel kunnen werken!

Monumentaal voegen
De knipvoeg en snijvoeg worden veel toegepast bij de restauratie van oudere panden en komen met regelmaat voor in de gevels van rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. Het herstellen van de gevel bij oudere panden vraagt extra aandacht, kennis en veel ervaring van de voeger.

Heeft uw vragen over monumentaal voegwerk, knipvoegen en snijvoegen? Stel ze ons direct

Snijvoeg